Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Debrecen της Ουγγαρίας, το 2000. Η ειδικότητα μου στην Ακτινολογία ολοκληρώθηκε το 2011, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καρδιακή απεικόνιση. Στα πρώτα 2 χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας, εργάστηκα στη Euromedic Κοζάνης εκτελώντας καρδιαγγειακές εξετάσεις.

Το έτος 2014, ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στην καρδιακή απεικόνιση στο Harefield Hospital του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2015 εργαζόμουν ως επιμελητής Ακτινοδιαγνώστηςα στο νοσοκομείο Worthing (WSHT), εκτελώντας κυρίως καρδιακές απεικονίσεις.

Από το 2016 έως το 2020 εργάστηκα ως κλινικός διευθυντής στο Κέντρο Καρδιακής Απεικόνισης Affidea στο Κοζάνη, γνωματεύοντας μεγάλο αριθμό αξονικών στεφανιογραφιών CT από τη Δυτική Μακεδονία, την Καλαμάτα και τη Σπάρτη.

Το έτος 2020, συνεργάστηκα με άλλους συναδέλφους, με μακρά εμπειρία στην καρδιακή απεικόνιση και ιδρύσαμε την εταιρεία «Cardiac Intelligence» που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υπηρεσιών καρδιακής απεικόνισης.

Η Cardiac Intelligence συνεργάζεται με την GE Pharmaceuticals, παρέχοντας δικτυακή εκπαίδευση σε νοσοκομεία σε όλη την Ευρώπη. Από το 2020 συνεργάζομαι με τη Circle CVI για την ανάπτυξη Τεχνητής Νοημοσύνης στο Καρδιακό CT

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 2000 πτυχίο Ιατρικής
  • 2011 Ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη
  • 2014 Διαπίστευση EuroCMR από την EACVI
  • 2015 Διαπίστευση καρδιακού διπλώματος από την ESCR
  • 2018 revalidation του ALS
elGreek